Engelli Bireylerle Sağlıklı İlişki Kurmak 2

İstanbul Bilgi Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Uzmanı Gözde Kılıç “Engelli Bireylerle Sağlıklı İlişki Kurmak 2” seminerine konuşmacı olarak katıldı. Topkapı Üniversitesi’nde 7 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen seminere İstinye Üniversitesi Engelsiz Yaşam Koordinatörü Burak Avcı ve Mavi İklim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez Kurucusu Müdürü Seçkin Aşçı’da  konuşmacı olarak yer aldı. Gözde Kılıç konuşmasında engellilik konusunun toplumda eğitim, akademik araştırmalar, sosyal hayat, istihdam ve erişilebilirlik gibi bir çok alanda gelişmeler gösterdiğini ancak iletişim konusunda çok fazla ilerleme sağlanamadığını belirtti.  Kılıç konuşmasında engelli bireylerle iletişimde kişinin  sadece bir engeli olduğunun ve onun dışında her şeyi yapabildiğinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekti.

Engelli Bireylerle Sağlıklı İlişki Kurmak ...